Cele mai bune destinații din Caraibe

Visezi să te relaxezi pe o plajă de nisip alb sau să faci snorkeling într-o mare de culoarea azur? Atunci una din aceste destinații din Caraibe este cea mai potrivită pentru tine.

Costa Rica este o țară din America Centrală ce le oferă turiștilor de toate: vulcani activi, plaje ideale pentru practicarea surfului, snorkeling, pentru bronzat, pescuit și bălăceală. Turiștii vor găsi aici numeroase parcuri naționale cu faună tipică regiunii și câteva specii ce se găsesc doar aici. Costa Rica posedă un ecosistem ce nu a fost încă afectat de turismul în masă și de dezvoltarea economică.

Santa Lucia este situată în partea orientală a mării Caraibelor. Această insulă muntoasă oferă farmecul unei vegetații încă sălbatice. Conurile vulcanice botezate Pitonii veghează în mod natural asupra coastei de vest a insulei. Santa Lucia este reputată pentru viața sa de noapte, Gros-Islet fiind cel mai cunoscut loc pentru distracție.

Insulele Cayman sunt situate în partea de vest a mării Caraibelor. Sunt alcătuite din trei insule: Grand Cayman, Cayman Brac (capitala administrativă) și Little Cayman. Pe insula Grand Cayman se află 7 Miles Beach, una din cele mai frumoase din Caraibe dar și cea mai căutată. Dacă ești pasionat de scufundări, acest loc este un must see deoarece epavele sunt numeroase pe insulele Cayman. 325 de naufragii au avut loc pe durata a mai multor secole. Snorkeling se poate practica la Rum Point Beach, pe coasta de nord a insulei.

Barbados este o insulă situată la granița mării Caraibelor cu Atlanticul. Barbados este diferită de restul insulelor din regiune datorită faptului că nu este vulcanică. Capitala Bridgetown este situată pe coasta de sud-vest a insulei. Plajele situate pe coasta Atlanticului te vor surprinde datorită frumuseții lor sălbatice. Little Bay este cea mai cunoscută. Bridgetown este cunoscut pentru viața sa de noapte. Harrison cave, magnifica peșteră de calcar cristalizat și fabrica de zahăr Morgan Lewis Sugar Mill sunt doar câteva din atracțiile oferite de Barbados.

Un comentariu la „Cele mai bune destinații din Caraibe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *