Cele mai bune seriale fantastice de descoperit

Supereroi, monstri, horror, calatorii in timp, aceste seriale fantastice reprezinta cea mai buna modalitate de a scapa realitatii din acest moment. Chiar ai de unde alege, deoarece vei gasi seriale de toate tipurile, de toate genurile si pentru toate gusturile. Si te vor transporta intr-o realitate mult mai interesanta decat a noastra.

Vrei sa participi la un maraton cu cele mai bune seriale fantastice? Iata in acest caz, care sunt cele mai bune seriale fantastice de descoperit.

For All Mankind. Joel Kinnaman este unul din principalele personaje ale acestui serial care ofera o varianta alternativa pentru evenimentele care au marcat anul 1969. Uniunea Sovietica bate Statele Unite in cursa cuceririi spatiului iar astronautii trebuie sa faca fata unor noi provocari si unor obiective si mai importante.

Servant. Creat de catre M. Night Shyamalan si recomandat de catre Stephen King insusi, Servant este serialul care spune povestea unei familii din Philadelphia care angajeaza o tanara pentru a deveni bona copilasului lor. Aici insa, nimic nu este ceea ce pare. Bebelusul nu este de fapt un bebelus si inocenta baby-sitter ascunde si ea un secret.

WandaVision. Marvel a scos deja pe piata primul sau serial si este o nebunie. WandaVision reprezinta cheia pentru a debloca multiversul si incepe deja sa il exploreze prin intermediul unei realitati alternative unde Wanda si Vision traiesc fericiti in timp ce lumea exterioara incepe sa sa intrebe ce e de facut pentru ca aceasta bula sa nu mai cauzeze atat de multe probleme.

Invisible City. Serialul brazilian ne prezinta unele creaturi mitologice din folclorul brazilian prin intermediul povestii unui detectiv, care dupa moartea sotiei sale, da peste un caz care pare sa implice si creature mitologice legate de o crima.

Warrior Nun. Ni se prezinta aici un adolescent paralizat care poate umbla din nou dupa ce cineva i-a plasat un misterios halo pe spate, cineva care l-a ales sa fie si protectorul umanitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *