Cele mai bune seriale regale la care trebuie să te uiți

Familiile regale si capurile incoronate sunt cele mai in voga in acest an, mai ales datorita succesului serialului The Crown. Ocazia de a vedea sau revedea alte seriale regale foarte bune.

Victoria. Este una din cele mai celebre monarhe britanice, care a domnit cel mai mult in Marea Britanie, dupa Elizabeth II. Regina Victoria a avut un destin demn de romane. Orfana de tata si crescuta de catre mama sa de origine germana, monarha a ajuns pe tronul Angliei in 10 iunie 1837. Avea doar 18 ani. Serialul ne prezinta tineretea sa, de la incoronarea sa pana la primele sale iubiri si casatoria sa cu printul german Albert.

Reign. Imagineaza-ti intrigile adolescentine de la Gossip Girl, retranscrise insa la Curtea Mariei Stuart. Reign este cel care ne spune deci destinul tragic si foarte romanesc al Mariei Stuart.

Versailles. Domnia inegalabila a regelui Louis XIV merita pe deplin un serial. Un lucru care s-a intamplat care se invarte in jurul constructiei controversate a castelului de la Versailles. Un castel comandat de catre un tanar de 28 de ani marcat de unele evenimente tragice si cam paranoic.

Catherine The Great. Noul serial s-a impus drept serialul regal al momentului. Serialul se concentreaza pe ultima perioada din viata lui Catherine II si asupra legaturii sale cu Grigory Potemkin. Povestea sa este plina de scandaluri, intrigi si lupte de putere. A luat puterea dupa ce l-a detronat pe sotul sau Pierre III.

The Crown este un serial care a pasionat o lume intreaga in 2017. Este serialul care ne prezinta viata de zi cu zi a reginei Elizabeth II, de la incoronarea sa, la primele probleme sau conflicte. Sezonul 4 este la ora actuala in filmare deci serialul nu ne va mai face sa asteptam atat de mult intre 2 sezoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *