Cele mai ciudate hoteluri din lume

A calatori este una dintre placerile vietii si reprezinta o posibilitate de a descoperi oameni si locuri noi, de a cunoaste alte traditii si obiceiuri.

Pentru cei care sunt adeptii aventurilor si care vor sa vada locuri cat mai iesite din comun, hotelurile din lista de mai jos sunt alegerea perfecta. Pentru o noaptea oricare dintre aceste variante se poate transforma intr-o amintire de neuitat asa ca nu trebuie ratate sub nicio forma.

Hotelul de gheata din Suedia are o suprafata de peste 6000 metri fiind cel mai mare hotel de genul acesta din lume. In medie temperatura din interior este de -8 grade motiv pentru care oaspetii dorm in saci termali pentru a nu simti frigul si pentru a se odihni in mod corespunzator. Totul este realizat din gheata, inclusiv paharele din care se servesc bauturile la bar.

O alegere inedita o reprezinta Muntele vechii inchisori din Autralia. Hotelul este construit intr-o veche inchisoare si ofera la un pret redus cazare celor care nu isi permit sa cheltuie sume impresionante pe hoteluri de lux. Conditiile sunt putin mai bune fata de cele suportate de catre detinuti, insa spatiul pentru cazare este unul extrem de mic.

Hotelul subacvatic din Fiji promite oaspetilor sai o experienta de neuitat si o priveliste greu de egalat. Doritorii se pot caza la peste 12 metri adancime, accesul realizandu-se in camere cu ajutorul unui lift. Apartamentele sunt realizate in proportie de 70% din pereti acrilici astfel incat spectacolul subacvatic sa fie surprins in toata splendoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *