Data lansării iPhone a fost fixată pentru 11 septembrie

Apple a inceput sa trimita deja invitatii pentru evenimentul sau anual dedicat smartphone-urilor iPhone, in cursul careia Apple ar trebui sa isi anunte noul telefon, iPhone 11. Evenimentul va avea loc in sediul societatii, Apple Park din Cupertino, California. Sloganul acestui eveniment, completat de un logo Apple translucid, in diferite culori la mijloc este By innovation only si continutul sau depinde in mare masura de imaginatia noastra.

Chiar daca invitatia Apple nu indica in mod explicit ceea ce societatea prevede sa anunte in mod oficial in timpul acestui eveniment, zvonurile sustin ca Apple urmeaza sa lanseze numai putin de trei telefoane pana la sfarsitul acestui an care se vor a fi succesorii lui iPhone XR, XS si XS Max. Doua din aceste noi telefoane ar trebui sa beneficieze de configuratia cu aparat foto triplu de la Apple, in partea din spate a telefonului si succesorul lui iPhone XS ar putea dispune in egala masura de un ecran de 6,1 inchi, usor mai mare (in loc de 5,8 inchi a modelului actual).

Ar putea exista chiar si un iPhone Pro – un nou smartphone vedeta care a fost mai multa vreme considerat o posibilitate. Acesta din urma ar trebui sa beneficieze de suportul stylus-ului Apple Pencil, la fel ca fratele sau mai mare, iPad Pro.

Un alt zvon sugereaza faptul ca aceste 3 noi telefoane ar putea beneficia de incarcare fara fir bidirectionala ceea ce le permite sa incarce AirPods-urile in momentul in care sunt folosite cu noul dispozitiv de incarcare fara fir. Imbunatatiri in ceea ce priveste autonomia sunt in egala masura prevazute dar si securitatea biometrica Face ID dar si folosirea unei noi tehnologii anti-stralucire a ecranului sunt in egala masura sugerate.

Altceva decat iPhone?
Cu toate acestea, evenimentele de lansare organizate de Apple sunt rar centrate asupra unei singure categorii de produse. Anul trecut, Apple a anuntat in timpul unui astfel de eveniment Apple Watch Series 4 precum si o actualizare pentru HomePod, alaturi de noile sale telefoane iPhone. In starea actuala a lucrurilor, principalele produse pe care Apple prevede sa le produca pana la acest sfarsit de an sunt un MacBook Pro nou nout si noile iPad si iPad Pro, tipurile de periferice pe care de obicei nu le anunta alaturi de smartphone-uri.

Oricum, ceea ce este sigur este data lansarii lui iPhone 11, 11 septembrie, probabil cu referire directa la denumirea sa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?