Galaxy S11 – Samsung ar fi decis să îl numească Galaxy S20, conform doi leakeri

Inlocuitorul lui Galaxy S10 ar putea sa nu se mai numeasca Galaxy S11 ci Galaxy S20. Mai multi experti chinezi in indiscretie in ceea ce priveste industria mobila au afirmat ca nomenclatura numelor smartphone-urilor din gama premium urmeaza sa se schimbe, la fel cum Galaxy A a inlocuit gama J la inceput de an 2019.

Algerea unui nume pentru un prim smartphone nu este un lucru tocmai usor. Asta deoarece implica defininerea unei nomenclaturi pentru o gama care se extinde atat in ceea ce priveste gama low range, gama mid range si gama premium cat si in profunzime (declinari diverse pornind de la acelasi model) si in timp, odata cu succesorii fiecarei versiuni in parte. Unii nu sunt deloc multumiti de aceste schimbari, dupa modelul Motorola cu Moto G, a doua generatie. Succesorul sau se numeste Moto G3. Este mai simplu asa.

Chiar si Apple, care ar putea fi considerat expert in marketingul produselor a avut la un moment dat cateva momente de slabiciune, cu iPhone 3G. Cum sa isi numeasca urmatorul model ? Apple a avut ideea buna de a-si numi urmatorul model iPhone 4. Nimic mai simplu. O simplitate care autorizeaza o anumite libertate de expresie (iPhone 5C, iPhone Xs Max, iPhone 11 Pro Max) si nu sunt excluse cateva oi negre (iPhone SE).

Lui Samsung nu i-a placut niciodata simplitatea, mai ales cand a venit vorba de gama Galaxy A care a venit sa inlocuiasca gama J.

Schimbarea nomenclaturii la telefoanele din gama premium
Galaxy S si Galaxy Note nu se bazeaza pe aceeasi nomenclatura. An de an, cifra lor creste pana la Galaxy S10 si Galaxy Note 10. Pentru 2020, Samsung va profita de ocazie pentru a schimba anumite lucruri. Conform leaker-ului Universe, succesorul lui Galaxy S10 s-ar putea numi Galaxy S20 si nu Galaxy S11 conform zvonurilor. Aceasta schimbare va afecta si alte telefoane din gama : Galaxy S20e, Galaxy S20+, Galaxy Note 20, etc. De notat este ca cifra acestei generatii de Galaxy S si Note se aliniaza si cifrei din calendar, 2020. Ramane de vazut daca Samsung va alege sa isi numeasca flagship-ul din 2021 Galaxy S21 sau Galaxy 30. Aceste doua ipoteze sunt evocate in mediile internationale. Insa, dincolo de nume, tehnologia ramane cea mai importanta. Galaxy S11/20 va fi echipat cu un Snapdragon 865 sau un Exynos 990, un ecran Super AMOLED cu perforatie pentru webcam si un aparat foto principal de 108mpx.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *