Inovații fantastice pentru cei care merg la plajă!

Vacantele la mare sunt extrem de asteptate intreg anul, insa exista cateva probleme cu care se confrunta toate lumea pe nisip. Din fericire, astazi exista pe piata gadget-uri foarte interesante si accesibile, cu ajutorul carora nimeni nu mai trebuie sa-si faca griji in privina lucrurilor personale sau in privinta faptului ca s-ar putea arde din cauza razelor solare!

Aquavault
Pentru ca nimeni sa nu-si mai faca griji in legatura cu lucrurile personale atunci cand pleaca in apa marii, pentru o baie racoritoare, au fost inventate dispozitivele de tip Aquavault. Practic, este vorba despre borsete cu sisteme de inchidere cu cifru, in care pot fi lasate lucrurile de valoare.

Aceste gadget-uri pot fi achizitionate in 2 versiuni: una mai compacta, realizata din material textil si o a doua din plastic. Pentru ca hotii echipati cu un briceag sau cu un cutit sa nu poata taia borsetele din fibre textile, producatorii folosesc numai materiale rezistente la taieturi.

Sunscreener
Cei care isi doresc sa se asigure ca se dau cu crema protectoare intr-un mod corespunzator la plaja pot folosi intotdeauna dispozitivul Sunscreener. Acest gadget este micut, usor de folosit, iar scopul pentru care a fost creat este de a indica utilizatorilor care sunt portiunile din corp care nu sunt bine acoperite.

Practic, acestea sunt indicate prin culori deschise atunci cand utilizatorii se uita pe vizorul camerei. Dispozitivul este rezistent atat la apa, cat si la praf si poate fi folosit timp de aproximativ 2 zile, inainte de a fi nevoie sa fie incarcat.

SnappyScreen
SnappyScreen este un dispozitiv cu ajutorul caruia cei ce merg la plaja se pot acoperi cu lotiune de protectie impotriva razelor de soare in doar 10 secunde. Gadget-ul este unul interesant, cu display tactil, iar utilizatorii sai pot alege factorul de protectie solara dorit in doar cateva secunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *