Jocurile video pot fi și constructive

De când mă știu mi-a plăcut să mă joc diferite jocuri. Multe persoane spun că a juca jocuri video este ceva imatur și chiar dăunează sănătății sau comportamentului. Ei bine mie îmi place să privesc lucrurile dintr-o altă perspectivă și chiar sunt de părere că acestea sunt chiar constructive și te pot ajuta foarte mult dacă știi cum să le privești.

De exemplu mie îmi place să joc jocuri MMO RPG deoarece așa pot interacționa cu diferiți jucători și astfel am ce învăța de la ei. Cel puțin limba engleză am învățat-o din genul acesta de jocuri deoarece aici întâlneam doar persoane din diferite țări și astfel singura metodă prin care ne puteam înțelege era să vorbim limba engleză. Discutând azi, discutând mâine am reușit să învăț engleza cel puțin cât să mă pot descurca și să comunic.

Tot din jocurile video poți învăța cum să lucrezi în echipă. Lucrul în echipă este foarte apreciat de către companiile care fac angajări astfel încât trebuie să avem și această abilitate. Cel puțin eu unul am reușit să învăț cum să interacționez mai bine cu colegii atunci când sunt nevoit să lucrez în echipă fie că este vorba de un proiect foarte serios sau pur și simplu este vorba de o colaborare.

Tot din jocuri am învățat că este importat și să te mai distrezi din când în când. Este important să fii serios și să tratezi lucrurile cu seriozitate însă nu trebuie să mai uităm și de distracție deoarece este și mai important să ne simțim bine atunci când facem un anumit lucru și știți prea bine că dacă faci un lucru care nu-ți place atunci nu îți iese nimic bine.

Așadar, dragi cititori, voi ce părere aveți legat de jocurile video? Chiar sunt curios cum le mai percep cei din jurul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *