LG își va dezvălui în cadrul MWC 2020 noul smartphone V60 ThinnQ 5G cu două ecrane

LG va profita de Mobile Congress World 2020 pentru a dezvalui V60 ThinnQ 5G, un smartphone dotat cu doua ecrane si care se pliaza pe verticala. Telefonul va fi dotat cu tehnologia 5G pentru a-i permite constructorului sa se extinda pe piata telefoniei mobile.

In timpul ultimei editii de MWC, LG a prezentat V50 ThinQ cu accesoriul Dual Screen, un smartphone dotat cu un al doilea ecran, la fel ca cel pe care urmeaza sa il prezinte anul urmator in cadrul aceluiasi eveniment, V60 ThinQ. Acest smartphone nu prea seamana cu Galaxy Fold lansat de Samsung sau cu Huawei Mate X deoarece acestea din urma sunt dotate cu un ecran ce are capacitatea de a se plia pe verticala, ca o carte care se inchide.

De celalalta parte, LG se pregateste sa prezinte in mod oficial un telefon dotat cu doua ecrane si cu o balama centrala care marcheaza ruptura intre afisaje.

Un smartphone pliabil si nu prea. V60 ThinQ 5G pe care LG vrea sa il dezvaluie in cadrul MWC 2020 ar trebui sa fie dotat cu acelasi sistem, cu toate acestea, putin imbunatatit fata de V50 – in ceea ce priveste tehnologia de pliere in special. La fel ca acesta din urma, balamaua ar trebui sa fie dotata cu un sistem care permite mentinerea celui de-al doilea ecran. Pentru moment nu se stie daca va fi vorba despre o carcasa modulabila sau cele doua ecrane vor fi atasate, lipite unul de altul prin intermediul unei balamale.

In ceea ce priveste fisa tehnica, LG V60 ThinQ ar trebui sa fie dotat cu un Snapdragon 865 si cu un modem X 55 5G de la Qualcomm. In timpul MWC, LG ar putea profita de ocazie pentru a dezvalui modelele LG G9 ThinQ si LG G9s ThinQ pe langa V60 ThinQ 5G deoarece marca a profitat de precedenta editie pentru a dezvalui noi nascuti ai gamei. Drept urmare, este logic sa faca acest lucru si in februarie cand va avea loc MWC 2020.

V60 ThinQ 5G ar trebui sa ii permita constructorului sa isi extinda prezenta pe piata 5G insa si ceilalti concurenti directi de pe piata precum Samsung sau Huawei ar putea sa faca acelasi lucru. Xiaomi urmeaza sa dea lovitura in 2020 facand aproape toata gama de telefoane detinute compatibila 5G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *