Motive pentru care să-ți faci un blog personal

Am cunoscut și încă mai cunosc destul de des mulți oameni care au talent la scris, unii știu se pricep să scrie poezii, alții să povestească treburi cu un umor al naibii de bun, alții pot foarte bine să descrie obiecte, să facă review-uri, să scrie știri și lista de exemple poate continua la nesfârșit pentru că fiecare om are un anumit talent.

Partea nasoală e că foarte mulți dintre cei pe care i-am întâlnit nu își transpun în niciun fel talentul și nu fac nimic pentru a deveni mai cunoscuți și eventual pentru a produce bani din pasiunea și talentul lor. Sfatul principal pe care l-am dat tuturor celor pe care-i știu că se pricep la scris a fost să-și deschidă un blog personal unde să-și scrie tot ceea ce cred ei că ar da bine.

Pe câțiva am reușit să-i conving destul de ușor, astăzi având bloguri drăgute de poezie sau de genul amintiri din copilărie, alții însă au fost mai leneși sau încăpățânați și au spus că au nevoie de mai multă motivație așa că am început să le relatez beneficiile unui blog.

Ai parte de expunere, devii popular – Dacă ai talent la un anumit stil de scris și vrei să reușești să-ți creezi un renume atunci e esențial să te axezi pe online sau mai exact pe primul pas ajutător și-anume crearea unui blog.

Beneficii materiale – Cu timpul vor apărea firme care-și vor dori o colaborare cu tine, vor apărea persoane care-ți vor da bani frumoși pentru un link spre ei într-un articol, vor apărea oameni care vor cumpăra un banner pe site-ul tău și tot așa, toate astea înseamnă bani.

De-stresare – Cu toții avem parte de stres, indiferent dacă suntem sau nu talentați la ceva, și pot spune clar că a scrie pe blog reprezintă relaxare atâta timp cât totul este făcut din pasiune și nu forțat de cineva sau ceva.

Acestea sunt principalele 3 motive pentru care să-ți deschizi un blog, mai ales dacă ești talentat la scris. Eu nu-s vreun talent, scriu orice, și totuși stau pe aici de câțiva ani. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *