Motorola lansează Moto G8 Stylus și Moto G8 Power

Gama de smartphone-uri Moto G de la Motorola poseda unele din cele mai bune smartphone-uri abordabile de pe piata si modelele de anul acesta – Moto G8 Stylus si Moto G8 Power – cauta sa mentina aceasta reputatie cu ecrane mai mari, procesoare mai rapide, aparate foto mai bune si caracteristici noi, ramanand in acelasi timp abordabile ca pret.

Azi, Motorola tocmai a dezvaluit noua pereche de smartphone-uri Android cu care spera ca va reusi sa dea lovitura. Moto G8 Stylus si Moto G8 Power promit un stylus eficient si o autonomie generoasa. Ultimii nascuti din gama G de smartphone-uri abordabile de la Motorola au ambitia de a raspunde cerintelor utilizatorilor.

Moto G8 Stylus. Priveste-l ca pe un Galaxy Note insa mai ieftin si cu cateva sacrificii suprinzatoare pentru a reusi sa se incadreze in acest tarif scazut. Moto G8 Stylus asociaza ecranului sau de 6,4 inchi o rezolutie  full HD+ si un stylus care poate fi folosit pentru a nota unele documente. Spre deosebire de S Pen a lui Samsung, stylusul lui Moto G8 este unul pasiv, nu unul activ. Acest lucru inseamna fara indoiala mai putina precizie. Scotand sylus-ul vei reusi sa notezi lucruri in aplicatia Moto Note.

In interior vei regasi un Snapdragon 665 de la Qualcomm si 4GB memorie vie precum si 128 GB stocare interna. In ceea ce priveste aparatele foto, in partea din fata regasim o camera autonoma de 16mpx in timp ce un trio de senzori foto se regasesc in partea din spate. Senzorul principal este de 48mpx.

Moto G8 Power. Moto G8 Power nu are un stylus doar o baterie mai mare spre deosebire de modelul prezentat mai sus. Bateria este de 5000 mAh. La fel ca G8 Stylus este dotat cu un Snapdragon 665 de la Qualcomm si 4 GB memorie vie insa doar 64 GB capacitate de stocare. Ecranul de 6,4 inchi beneficiaza de o rezolutie full HD+. Are o camera frontala de 16mpx si alti trei senzori foto in partea din spate – un senzor principal de 16mpx, un senzor unghi-larg de 8mpx si un senzor macro de 2mpx. Moto G8 Power va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 20 februarie pe Amazon, Fnac/Darty si CDiscount la un pret de 249,99 de euro. O pereche de casti intra-auriculare va fi disponibila in oferta pe tot parcursul perioadei de precomanda. Singura culoare disponibila va fi negru.

Un comentariu la „Motorola lansează Moto G8 Stylus și Moto G8 Power

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *