Peaky Blinders, un serial care nu trebuie ratat

Peaky Blinders este un serial “must see”. De ce? In primul rand, pentru ca are un casting mai mult decat impecabil- Tom Hardy, Cillian Muprhy sau Paul Anderson…. Apoi, prezinta cea mai palpitanta poveste, cea a unui gangster cu inima mare.

Dupa Primul Razboi Mondial, Thomas Shelby viseaza sa isi scoata familia din mizerie. Ingenios si pasionat, rivalizeaza in inteligenta pentru a deveni bogat si pentru a fi cel mai puternic. Si un lucru e sigur- toti cei care se uita la el devin captivati si dependenti inca de la primele episoade!

Peaky Blinders are un casting 100% hot.

Cillian Muprhy. Acest frumos irlandez cu ochii albastri are rolul principal, cel al lui Thomas Shelby. Este un geniu al crimei, sexy si torturat care seduce pe toata lumea. In acelasi timp, este cel mai carismatic lider.

Tim Hardy. Este dificil sa nu zambim atunci cand ii pronuntam numele. In serial are rolul lui Alfie, un gangster de origine rusa care in curand se va interesa cu Thomas Shelby.

Paul Anderson. Este cel care va completa un casting 100% britanic. In serial are rolul fratelui impulsiv al lui Thomas Shelby.

Personajele sunt cele mai intense si cele mai captivante. Si este imposibil sa nu te atasezi de ei, mai ales de cei din familia Shelby.

Femeile din Peaky Blinders sunt inteligente si puternice. Polly Gray este matusa, este stalpul organizatiei criminale familiale. Si una din rarele persoane in care Thomas are incredere. Alda, cea mai tanara va evolua de-a lungul sezoanelor. Iar Grace Burgess este un misterios personaj care ii atrage pe toti.

Atmosfera este cea a Angliei de la inceputul secolului XX. Orasul de dupa razboi degajeaza un fel de melancolie provocata de traumatismele razboiului. Decorurile exprima in mod magnific aceasta senzatie si imaginile sunt foarte negre, haotice chiar.

Alcool, droguri, jocuri de noroc, contrabanda… vei gasi de toate aici. Daca vrei sa renunti la fumat, nu esti la locul potrivit. Vei vedea tigari chiar la fiecare scena. Dar daca vorbim despre gangsteri, vorbim si despre crime.

Arma de predilectie a celor din banda este originala si devastatoare in acelasi timp. Este vorba despre lama de ras pe care o ascund in beretele lor nelipsite. Clasa si eficienta in acelasi accesoriu.

Sa nu mai vorbim despre eleganta personajelor, care poarta costume si mantouri lungi pentru a obtine un look unic, completat de minune de frizuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *