Serialul Lucifer, un serial diabolic

Lansat in anul 2016, serialul Lucifer este inca popular si “lucifanii” abia asteapta continuarea aventurilor sale. Decorul este anuntat inca din generic- la inceput, ingerul Lucifer a fost izgonit din Rai si este condamnat sa domneasca asupra Iadului pentru eternitate. Asta pana cand decide sa isi ia o vacanta…

Dar sa te descurci in lumea oamenilor nu este atat de usor. Iar Lucifer va trebui sa incerce sa se descurce cu o noua variabila- sentimentele.

Un umor diabolic. Lucifer are un umor fara pereche. Nu ii lipsesc deloc ocaziile in care se joaca cu situatiile pentru a bate unele apropouri celeste sau… sexuale.

Chiar daca este manipulator si impulsiv, se poate lauda cu un lucru- nu minte niciodata. Se prezinta foarte serios ca fiind Diavolul in persoana si isi bate joc de cei care il invoca pe tatal sau, adica pe Dumnezeu. Comicul de situatie si jocurile de cuvinte sunt omnipreznte.

O viata de desfrau si de lux. Oare ce oras sa aleaga un inger decazut pentru a se stabili daca nu, asa-zisul Oras al ingerilor? Deci isi alege Los Angeles pe post de casa unde este seful unui club de noapte luxos. Si parasind infernul pentru a se bucura de placerile pe care viata umana o poate oferi, acesta nu isi refuza nicio placere- alcool, droguri, sex, masina de lux…

Se intalneste din intamplare cu locotenentul Chloe si pretandu-se la jocul de-a ancheta, acesta ajunge sa ajunga un conultant al politiei. Dar asta nu il impidica insa sa isi continue viata si sa profite din plin de tot…

Mereu foarte elegant, Diavolul ne da lectii de stil cu cele mai frumoase costume si cu alura sa extrem de sic. Si nicio femeie nu ii rexista farmecelor, in afara de Chloe asupra careia puterile sale divine nu au niciun efect. Un mister pe care incearca sa il rezolve in paralel cu anchetele sale.

Daca esti in cautarea unei maniere nu prea recomandata de a-ti exersa credinta, de a recapitula ce scrie in Biblie sau pur si simplu vrei un serial pentru binge-watch in zilele reci de iarna, iata solutia ideala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *