Serialul Outlander – câteva păreri despre el

Outlander este un serial foarte popular. Creat de Ronald D. Moore si produs de catre David Brown, are la ora actuala cinci sezoane. Iar daca lucrurile vor merge conform planului, sezonul 6 va fi disponibil in 2021.

Daca nu ai vazut insa inca acest serial fantasy, ar fi momentul. Iata si de ce.

Outlander prezinta aventurile lui Claire, o infirmiera de razboi, casatorita, care ajunge din greseala, propulsata in plina campania scotiana in anul 1743. Descopera ca este amestecata in unele povesti cu proprietati si spionaj care ii pun viata in pericol si care o fac sa fuga pentru viata ei. Este fortata sa se casatoreasca cu Jamie, un tanar razboinic scotian care este foarte pasional si care se indragosteste nebuneste de ea. Dar ajunge sa sufere din cauza fdelitatii si a dorintei, fiind impartita intre doi barbati foarte diferiti si cu doua vieti ireconciliabile.

Outlander ne prezina peisaje magnifice din Scotia. Este o invitatie la aventura in Highlands, la fiorduri si lochs sau la celebrele situri istorice.

Serialul are cea mai frumoasa ambinata celtica. Muzica celtica din serial este pur si simplu magica. Deci pe langa muzica scotiana putem regasi si muzica tipic celtica cu credintele epocii si ritualurile sale.

De asemenea, ne ajuta sa invatam mai multe despre istorie. Ne ajuta sa trecem din 1945 in 1745 pentru a ajunge la infruntarea dintre scotieni si englezi. Se prezinta de asemenea si iacobitii si infruntarile lor sangeroase precum batalia de la Culloden.

Outlander este si un serial romantic. Claire si Jamie fac o echipa foarte buna impreuna fie ca este vorba despre srategii politice sau de razboi, fie ca este vorba despre viata lor personala. Si in ciuda obstacolelor, rezista.

Iar Sam Heughan, adica Jamie este cel mai fermecator. Simtul umorului pe care il are, dar si privirea sa cu siguranta ca te vor seduce si pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *